CETILAR KREM inovativno rešenje za bolove u zglobovima, mišićima i tetivama

Cetilar krem je NOVA formula brzog dejstva za lokalnu upotrebu kod traumatičnih i artritičnih bolova u zglobovima, mišićima i tetivama, koja poboljšava funkciju zglobova, povećava obim pokreta i ublažava bol.

Poručite Online

Krema za masažu CETILAR namenjena je za bolove u zglobovima i mišićno-skeletnom sistemu, sportske i povrede u domaćinstvu.

Cetilar krem je NOVA formula brzog dejstva za lokalnu upotrebu kod traumatičnih i artritičnih bolova u zglobovima, mišićima i tetivama, koja poboljšava funkciju zglobova, povećava obim pokreta i ublažava bol.

Zbog svojih odličnih svojstava hlađenja i podmazivanja, proizvod je pogodan za sportsku i terapijsku masažu, a koristi se u rehabilitaciji širom sveta kao pomoć kod bolova u zglobovima, tetivama i mišićno-skeletnom sistemu.

Formulisana sa patentiranom kombinacijom cetiliranih masnih kiselina i mentola, krema za masažu Cetilar obnavlja koncentraciju lipida u zglobnoj kapsuli i podržava prirodno podmazivanje zgloba. U našem specijalizovanom članku o bolovima u zglobovima i mišićima možete saznati više o mehanizmu delovanja ove kombinacije i uveriti se u naučne dokaze o njenoj efikasnosti.

 

Karakteristike:

  • Brzo dejstvo ublažavanja bolova u zglobovima, tetivama i mišićno-skeletnom sistemu.

  • Ubrzava funkcionalni oporavak kod upale i povrede zglobova.
  • Pomaže u obnavljanju normalne pokretljivosti nakon sportskih i povreda u domaćinstvu.
  • Pogodno za sportsku i terapijsku masažu.
  • Dopunjuje i pojačava efekat fizioterapije.
  • Formulisano sa 7,5% cetiliranih masnih kiselina biljnog porekla sa niskom molekulskom težinom (<500 Da).
  • Pogodno za dugotrajnu upotrebu, ne sadrži fotosenzibilne sastojke.

 

Sastav:

Prečišćena voda, cetil miristat, glicerin, cetil alkohol, gliceril stearat, maslinovo ulje (Olea europaea), butilen glikol, kaprilik/kapril triglicerid, ulje semenki kajsije (Prunus armeniaca), pčelinji vosak, fenoksietanol, trietanolamin, homopolimer akrilne kiseline, mentol, aroma, izopropil miristat, etil heksil glicerol, ulje pšeničnih klica (Triticum vulgare), perfluoro-polimetil-izopropil etar, butil-hidroksitoluen, vitamin E acetat.

 

Kako se koristi:

Cetilar krem nanesite dva puta dnevno na pogođena područja laganom masažom dok se potpuno ne upije u kožu.

 

Pakovanje: tuba od 50 ml

 

Upozorenja: Samo za spoljnu upotrebu. Ne gutaj. Naneti samo na zdravu kožu. Izbegavajte kontakt sa očima i ustima. U slučaju kontakta, dobro operite vodom. Ne koristiti u slučaju alergije na bilo koji sastojak. U slučaju trudnoće, laktacije ili kod osoba mlađih od 12 godina, pre upotrebe se obratite lekaru.

 

Čuvanje: Proizvod čuvati na suvom i hladnom mestu. Ne koristiti nakon isteka roka upotrebe. Držati van domašaja dece. Ne koristite ako je pakovanje otvoreno ili oštećeno.

 

Rok upotrebe: 36 meseci.

 

MEDICINSKO SREDSTVO

 

Proizvođač: Pharmanutra SpA – Via delle Lenze 216 / b – 56122 Pisa (PI), Italija

Uvoznik: Dr. Werner Pharma d.o.o., Zire Adamovića 10b, Zemun, Srbija

 

Kategorija: