CICATRIDINA SPREJ I MAST
imgpr3

Osnovne namene, delovanje:

Proizvod je namenjen kao pomoćni tretman za reparaciju površinskih i dubokih povreda tkiva (ogrebotina, razderotina, opekotina, hirurške rane, dekubitalne rane i čirevi)

Lokalna terapija na bazi hijaluronske kiseline. Potpomaže fiziološko ozdravljenje i period obnove tkiva.

Sastav preparata:

Hijaluronska kiselina( Natrijumska so)
Vitamin E
Ulje slatkih badema
Eterično ulje čajevca
Eterično ulje limuna
Ksimeninska kiselina
Skrob aluminijum oktenilsukcinat
Heksametildisiloksan
Butan
Izobutan
Propan

Uputstvo za upotrebu:

Temeljno očistiti područje tretiranja pre svake aplikacije. Pre svake upotrebe u cilju olakšavanja mešanja praška raspršivač dobro protresite sve dok ne čujete zvuk kuglice unutar bočice. Prskati dok bocu sa sprejom držite uspravno na udaljenosti 10 do 15 cm, obezbeđujući da proizvod direktno prska na oblast koja se tretira. Postupak ponovite 2 do 3 puta dnevno.

Pakovanje:

Aluminijumska bočica 125 ml

Detalje:

Neželjena dejstva:

Korišćenje svih proizvoda za lokalnu primenu, naročito ukoliko se koristi tokom dužeg vremenskog perioda, može izazvati osetljivost. U slučaju ove pojave, ili ukoliko uočite bilo kakva neželjena dejstva, odmah prestanite sa tretmanom i posavetujte se sa lekarom radi dobijanja odgovarajuće terapije.

Kontraindikacije:

Preosetljivost na neki od sastojaka

Upozorenja:

Pažnja. Zapaljiv aerosol. Proizvod je pod pritiskom, može eksplodirati ako se zagreje. Zaštitite od toplote, vrelih površina, varnica, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Ne prskati na otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti čak ni posle upotrebe. Zaštititi od sunčeve svetlosti. Ne izlagati temparaturama višim od 50 C.Čuvati van domašaja dece. Izbegavati dodir sa očima. Ne gutati.Ne koristiti proizvod nakon isteka roka upotrebe ili ukoliko je pakovanje otvoreno ili oštećeno.

 

„Zdravo, fiziološko i estetsko zarastanje“

Proizvođač:

FARMA-DERMA s.r.l. Via dell’ Artigiano 6-8, 40010 Sala Bologneze(BO)-Italia

Uvoznik:

Dr. Werner Pharma d.o.o. Zire Adamovića 10b, Zemun, Srbija

more products