GINKOGUARD PLUS

GINKOGUARD PLUS predstavlja kompleksnu formulu na bazi odabranih biljnih sastojaka i minerala koja može blagotvorno da deluje na psihofizičko stanje organizma.

Poručite Online

    

Osnovne namene, delovanje:
Ginko Guard Plus predstavlja kompleksnu formulu na bazi odabranih biljnih sastojaka i minerala koja može blagotvorno da deluje na psihofizičko stanje organizma.
U osnovi preparata je Ginko biloba, poznata kao drevno širokolisno drvo koje postoji oko 200 miliona godina. Ginko pomaže u održavanju memorije. Preparat sadrži i magnezijum koji doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, normalnom funkcionisanju mišića i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti. Selen doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Sastav preparata:

Sastojak U 1 kapsuli % NRV*
Magnezijum (u obliku magnezijum-oksida) 120 mg. 32%
Prah semena kole (Cola vera), sadrži 1,5% kofeina 95 mg. **
Suvi ekstrakt lista ginka (Ginko biloba) standardizovan na min. 24% flavonida i 6% terpenskih laktona 70 mg. **
Prah semena guarane (Pulinia cupana), sadrži 10% kofeina 60 mg **
Selen (u obliku natrijum-selenita) 22 µg 40%

*Nutritivni referentni unos; ** NRV nije ustanovljen

Spisak ostalih sastojaka: želatin, voda, sredstvo protiv zgrudvavanja E470b, kukuruzni skrob.

Preporučeni način uzimanja:
1 kapsula dnevno

Pakovanje: 30 capsule. Dodatak ishrani

Upozorenje:
Ne preporučuje se osobama koje su na antikoagulantnoj terapiji i trudnicama. Ne uzimati 7 dana pre hirurške intervencije. Ne preporučuje se osobama sa epilepsijom Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Raznovrsna ishrana i zdrav život su važni za vaše zdravlje. Trudnice i doilje ne treba da koriste preparat. Deca ispod 6 godina ne treba da koriste preparat.
Konsultovati lekara pre upotrebe u slučaju uzimanja nekih lekova zbog mogućih interakcija i u slučaju kada postoje određeni medicinski problemi i hronična obolenja. Čuvati proizvod na suvom mestu, na temperaturi do 25 C, van domašaja dece. Ne koristiti posle isteka roka upotrebe.

Proizvođač: PG Naturpharma GmbH Nemačka
Uvoznik: Dr.Werner pharma d.o.o. Zire Adamovića 10b, Zemun, Srbija

Kategorija: