HYALUR sa hijaluronskom kiselinom za vaše zglobove i kožu

HYALUR  je nemački dodatak ishrani koji sadrži visokokvalitetnu hijaluronsku kiselinu. Pogodan je za sve koji se brinu o zdravlju zglobova i kože.

Poručite Online

    

 

Hyalur  je nemački dodatak ishrani koji sadrži visokokvalitetnu hijaluronsku kiselinu. Pogodan je za sve koji se brinu o zdravlju zglobova i kože.

 

Korisna informacija:

Hijaluronska kiselina, koja se naziva i hijaluronan, je providna i gusta supstanca koja se prirodno proizvodi u ljudskom telu. Najveće koncentracije hijaluronske kiseline nalaze se u koži, vezivnom tkivu i očima. Njena glavna funkcija je zadržavanje vode u tkivima, a odatle – održavanje njihovog podmazivanja i hidratacije.

Hijaluronska kiselina se koristi u farmaciji i kozmetici iz više razloga, a tradicionalno se koristi u „antiejdž“ serumima (protiv starenja), kapima za oči i rastvorima za injekcije. Ali, ona se takođe može koristiti i u obliku dodatka ishrani, sa znatno boljim efektom u mnogim slučajevima.

Otprilike polovina sadržaja hijaluronske kiseline u celom telu je prisutna u koži, gde se vezuje sa vodom i pomaže u održavanju hidratacije. Prirodni proces starenja, kao i izloženost faktorima kao što su UV- zračenje sunca, duvanski dim i zagađenje, mogu smanjiti koncentraciju hijaluronana u koži i doprineti pogoršanju vašeg izgleda. Utvrđeno je (Kawada, et. al., 2014) da uzimanje dodataka ishrani na bazi hijaluronske kiseline može nadoknaditi ovo smanjenje i obezbediti telu dodatne količine dragocene supstance, koje se ugrađuju u sastav kože i doprinose poboljšanju njenog stanja i izgleda. Hidrirana koža doprinosi znatno boljem izgledu, uz smanjenu vidljivost bora i zaglađenu teksturu (Oe, et. al., 2017).

Ništa manje vrednija je hijaluronska kiselina i kao lubrikant za zglobove. Brojne studije su pokazale da redovan unos dodataka ishrani sa hijaluronskom kiselinom tokom najmanje 2 meseca može smanjiti bol kod pacijenata sa osteoartritisom kolena, posebno u starosnoj dobi između  40-70 godina (Tashiro, et. al., 2012; Kalman, et. al., 2008; Oe, et. al., 2016; Jensen, et. al., 2015).

 

Sastojci (u 1 kapsuli):

Hijaluronska kiselina (Hyaluronic acid) 27,8 mg

Pomoćne supstance: magnezijum stearat (emulgator), mikrokristalna celuloza (emulgator)

Preporučena doza: uzimajte 1 kapsulu Hyalur dnevno.

Trajanje primene: za optimalni efekat preporučuje se uzimanje proizvoda 3-6 meseci. Dodatak ishrani  za odrasle.

Pakovanje: 30 kapsula

Nemojte koristiti tokom trudnoće, dojenja i kod dece mlađe od 6 godina. Nemojte koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koji navedeni sastojak. Proizvod je dodatak ishrani. Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Držite van domašaja male dece. Nemojte koristiti nakon isteka roka upotrebe.

Skladištenje: Na suvom mestu, na temperaturi ispod 250C.

 

Proizvođač: PG-Naturpharma GmbH, Am Gewerbering 4, 83533 Edling, Nemačka

Uvoznik: Dr. Werner Pharma d.o.o., Zire Adamovića 10b, Zemun, Srbija

Kategorija: