VISIONGUARD briga za zdravlje očiju

VISIONGUARD je posebno razrađena kombinovana formula bioaktivnih molekula i hranljivih sastojaka. Zasnovana je na visokokvalitetnim prirodnim ekstraktima i beta karotenu – jednom od glavnih prekursora vitamina A, koji pomaže u održavanju normalnog vida. Lutein takođe pripada grupi karotenoida i utvrđeno je da se bioakumulira u očima, gde može doprineti u smanjenju oksidativnog stresa.

Poručite Online

    

Visionguard je posebno razrađena kombinovana formula bioaktivnih molekula i hranljivih sastojaka. Zasnovana je na visokokvalitetnim prirodnim ekstraktima i beta karotenu – jednom od glavnih prekursora vitamina A, koji pomaže u održavanju normalnog vida. Lutein takođe pripada grupi karotenoida i utvrđeno je da se bioakumulira u očima, gde može doprineti u smanjenju oksidativnog stresa.

 

Sastav (u 1 kapsuli):

Lutein 10 mg
Ekstrakt aronije 375 mg
Ekstrakt borovnice 90 mg
Ekstrakt semenki grožđa 5 mg
D, L – alfa tokoferil acetat (vitamin E) 15 mg
Beta karoten 5 mg

Pomoćne supstance: magnezijum stearat (emulgator)

 

Preporučena doza: 1 kapsula Visionguard dnevno tokom ili posle obroka.

Trajanje primene: za optimalni efekat preporučuje se uzimanje proizvoda 3-6 meseci. Dodatak ishrani za odrasle.

Pakovanje: 30 kapsula

Nemojte koristiti tokom trudnoće, dojenja i kod dece mlađe od 6 godina. Nemojte koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koji navedeni sastojak. Proizvod je dodatak ishrani. Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Držite van dohvata male dece. Nemojte koristiti nakon isteka roka upotrebe.

Skladištenje: Na suvom mestu na temperaturi ispod 250C.

 

Proizvođač: PG-Naturpharma GmbH, Am Gewerbering 4, 83533 Edling, Nemačka

Uvoznik: Dr. Werner Pharma d.o.o., Zire Adamovića 10b, Zemun, Srbija

Kategorija: